Sunday, August 24, 2014

Mahal ke cawan tu yang???


Di hening petang ahad ritu tetiba terpacul soalan kelakar dari mulut En. Suami

En. Suami: Ayang, set cawan putih dalam almari awak tu mahal ke beli?

Aku : Mana ada, murah je lah..

En. Suami : Oooowhh ingat mahal sebab awak simpan je tak pernah guna pon, abang pon tak pernah merasa minum kopi guna cawan tu... tu pasai ingat cawan mahal..

Aku: Erkkkk orang malas nak keluarkan je la bang, utk special occassion je.. huhuh

Moral of the story, kalau dah beli tu jangan simpan je... suami kan special jadi serve makan minum pon harus guna set yang terbaik untuk nya....

OK mulai hari ni aku guna, jangan simpan-simpan..


3 comments:

  1. Saya pon ada beberapa set pinggan corelle. Tp saya guna semua tu tukar2 sbb takut diperli suami. Amboi, kat abg jamu pinggan melamin je, kat tetamu guna corelle. Haha..sblm diperli begitu, baiklah guna.

    ReplyDelete
  2. Saya siap diberi amaran xleh ada display cabinet kt umh ni.
    Kang ada je benda yg nk djadikn tayangan Tp xguna2.
    OK pasrah. Nsb baik xda koleksi apa2, hee

    ReplyDelete

Deco: Dining Area

Ok cerita dining area pula... Ni la dining area a.k.a meja makan kami... kuang kuang kuang.. Kerusi Eames tu aku beli kat Lazada, per...