Tuesday, August 19, 2014

Inspiration : My "Normal & Boring" TV Console


Ni la tv console aku... normal and boring... perlu buat sesuatu le.. maybe lampu tu dah tak best dah letak situ, frame tu semua remove kan.. tv kita kasi lekat ke.. tapi tv kecik sangat, sesuai ke lekat2 ni..

Tengok make over kat bawah ni... Kalau dapat macam ni kan best?? Tapi mampukah aku cat sebegini cantik???? macam tak je...

 (sumber : http://www.sweetpickinsfurniture.com/2012/07/before-after-70s-dresser-tv-console.html)


 (sumber : http://askannamoseley.com/2014/01/diy-dresser-to-tv-console/)


Ok beri inspirasi je dulu... ngeeeeee


2 comments:

  1. assalam..try ler cat putih lak..heheh tukar kaler temaa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq atas suggestion jules... kalau boleh nak mengecat saja, tapi skill mengecat perabot tadek la...takot tak lawa terus jadinya..heheh

      Delete