Thursday, October 10, 2013

Deco : Princess Chamber


Wah wah..tajuk gah nak mamppssss.... takleh blah kot... ala sesaje..lama tak update blog begini lah jadi nya...

Hari ni nak citer pasal bilik si gadis manis dalam ini rumah... bilik sape lagi kalau bukan bilik anak mama Cik Adee...

Biasa la.. girl mestilah mau pink here...pink there kan...

Masa Adee kecik sampai sekolah tadika, ni la keadaan bilik dia..ade tilam je.. and satu meja studi kecik ketot beli kat Carrefour Alamanda.. RM150 jugak kot rasanya..


 Ada sikit-sikit collection teddy bear...


Koleksi beg dan juga Barbie...



Tapi bila dia dah mula masuk sekolah rendah.. kami ubah sikit-sikit lagi... instead of poster ABC aku tukar ke lampu bunga-bunga and kumbang sekor beli kat IKEA RM29.90 each..

Tambah juga chest drawer untuk dia isi buku-buku sekolah...and buku-buku lain...






Set cadar yang pada aku cantik gile dari Aussino... RM279 kot...tak ingat dah before less ke after less ni..


Gobok baju...langsir ni plain sangat aku tambah la jurai-jurai beli kat Nilai....harga dah tak ingat...


Ok tu je.... good night you all.....



8 comments:

  1. Salam perkenalan.

    Suka dgn makeover almari dapur tu.
    nampaknya sis memang suka sangat dengan frame dan cermin ye, mcm2 bentuk ada.
    ruang tamu cantik sgt, patut la impiana hantaq emel, heee
    tahniah, nanti kongsi2 lagi makeover n deco2... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...TQ sudi jengeh ke sini..heheh saya ni memang kejanya beli frame saja...

      Delete
  2. set cadar tu sgtttt comeyyy...:)

    salam kenal yusai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq fizah, dah lama dah cadar tu...hehehe

      Delete
  3. suka dengan set cadar yang sangat cute tu..kainnya nampak sangat lembut dan sejuk..

    bilik pink ni sangat cantek dan ladies gitu haaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aahh betul cik hani...sedap n sejuk kain set cadar ni... saya pon dah tak ingat berapa thread count nya.. (org kata kalau nak cadar best tgk thread count, lagi tinggi lagi sedap cadar tu)...

      Delete
  4. ya Allah...cantikkkkkkkkknyeeeee bilik ni,boleh buat idea untuk bilik anak dara su jugak....

    ReplyDelete