Wednesday, October 16, 2013

Hati berbunga-bunga...

Weekend yang simple... dalam kesibukan biasa dikala hujung minggu...hati berbunga-bunga bila.....

1) jenguk-jenguk dalam lemari.... terbelek-belek cake tray IKEA tu..lama dah belinya...belum dirasmikan lagi... ok lah, kita masak brownies in the cup... kegemaran anakanda tercinta..wangi satu rumah bau cake... hujan pulak kat luar tu... bahagianya...


 2) bila dah kenyang..boleh keluar jalan-jalan... tatau mana nak pergi..ajak en suami ke Wangsa Walk Mall.. tak suka sangat pegi situ, macam tak de benda sangat... tapi sebab last week dah gi IKEA...takkan nak ajak gi lagi..mengamuk pakcik tu kang....ekekeke... tapi di WWM ni satu kedai je aku suka..situ ade Romantika.. ekeke... dapatlah beli 'burung sekor' ni... cantik tak? RM7 sajer... ok lah...buat penambah seri...




3) bila kitchen towel aku semua dah ade rumah... sebelum ni melepek je mana2.. sekarang sejuk je mata memandang... heheeh Daiso juga mari... hehehe


4)  ade budak yg sangat vogue juge...


Ok tu je...

2 comments:

  1. ala..ala..comelnya budak yang vogue tu..pinjam spek boleh..comelnya.. sukanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh...banyak nya komen cik hani...terus kite teruja...boleh aje nak pinjam..tapi kite charge 20sen je..

      Delete