Friday, April 1, 2011

Entry Pertama

Salam,

Wow! Setelah lama memendam hajat untuk berbelog..akhirnya tadaaaaa... here i am..

Perkara paling crucial yang aku dipikirkan adalah tema belog ni... apa yang aku nak tulis ye...??? takkan nak tulis kesah rumah tangga??? takkan nak cerita pasal anak saja??? takkan nak tulis pasal gossip??? ummmmmmm...... pening-pening...

Pikir punya pikir punya pikir... ting!!! "tulis pasal home decor lah" lagi pon ini lah obsesi ku selain obses terhadap anak sendiri...ekekek..

So...next entry kite cerita pasal home make over dulu erk!!

Adios! (eh ade ke org baca belog aku neh??? belasah jer laa...ekeke)

2 comments:

  1. ramaiiiii nak baca dear..let's share!! :) yeahhhh.....:D

    ReplyDelete

Alhamdulillah, Syukur Ya Rabb

Assalamualaikum... Masih ingat ke dengan post aku before this..yang meroyan pasal anak tak dapat 6A UPSR... huhuh.. Kami bertiga di...